Ervaringen training en coaching

Mayke Breeuwer van SJG Weert
“Lesley's prettige manier van spreken combineert ze met kennis en ervaring die samenkomen in een leerzame schrijftraining. Je hoeft weinig moeite te doen om je aandacht erbij te houden.”


Alain Bielen van Cordium
“Doordat Lesley theorie en praktijk op een aangename manier afwisselt, is het steeds leuk om deel te nemen. Bij iedere training steek je iets op en kun je de aangeleerde technieken onmiddellijk toepassen in de praktijk.”
 

Ineke Sollewijn Gelpke van Bavaria
“Dankzij de goede en persoonlijke terugkoppeling door Lesley, kunnen leidinggevenden hun medewerkers verder coachen.”William Engelen van Nieuw Dak
“We hebben Lesley ervaren als een gedreven partner met groot inlevingsvermogen. Ze houdt rekening met de karakteristieken van de organisatie en deelnemers, zonder daarbij het kader en het doel uit het oog te verliezen.”

Lidwien Verbakel van Wesselman Accountants | Adviseurs
"Soulid heeft onze leidinggevenden een leuke en passende training over ontwikkelgesprekken gegeven. Ondanks de korte voorbereidingstijd en het beperkte aantal contactmomenten snapten ze de organisatie en wisten ze de kern te raken."

Bent u onze volgende opdrachtgever? Neem dan contact op.