News

Overname Verse Verf Vastgoed Communicatie!

Geplaatst op woensdag 29 november 2017, door Soulid

“Na Korteweg Communicatie heeft Soulid nu ook Verse Verf Vastgoed Communicatie overgenomen”, vertelt directeur Lesley Kleef. “Verse Verf Vastgoed Communicatie verdiende haar sporen in de bouw- en vastgoedbranche. Een branche waarbinnen Soulid volop werkzaam is en veel ervaring mee heeft door de overname van Korteweg Communicatie in juni 2017. Met deze nieuwe overname breiden we onze expertise verder uit op het gebied van vastgoedmarketing en-communicatie. Een kans die we met beide handen aangrijpen.”

Wat betekent deze overname concreet?
Lesley vervolgt: “De naam Verse Verf Vastgoed Communicatie verdwijnt. De werkzaamheden zetten we voort onder de naam Soulid. De vorige eigenaar van Verse Verf Vastgoed Communicatie, de heer Lieuwma, is niet meer betrokken bij de organisatie. Oud-medewerkers Nancy van der Donk en Jeroen Kooij voegen zich met hun creativiteit bij het team van Soulid. Zij zijn de vertrouwde gezichten voor de klanten van Verse Verf Vastgoed Communicatie. Wel zo fijn!”

Volwaardige communicatiepartner
“Door de synergie van deze bedrijven kunnen klanten rekenen op één enthousiast team met veel expertise en ervaring op het vlak van communicatiestrategie, creatie en training & coaching. En kennis van de branches: bouw en vastgoed, mens en maatschappij en zakelijke dienstverlening. We hebben samen één doel voor ogen: het succes van onze opdrachtgevers!”, besluit Lesley.

Terug naar nieuws