Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.” | Henry Ford

Om te schitteren op het veld heb je strategie, focus, lef en samenwerking nodig. Elementen die Soulid hoog in het vaandel draagt. Daarom namen wij in juni 2017 het communicatiebureau Korteweg Communicatie over en in november 2017 het communicatiebureau Verse Verf Vastgoed Communicatie.

Dit betekent dat u kunt rekenen op één enthousiast team met eenzelfde passie: organisaties ondersteunen op het vlak communicatiestrategie, creatie en training & coaching.

Ons team bestaat uit:

  • ​Lesley Kleef is sinds 2009 de drijvende kracht achter Soulid. Zij is een gedreven en ervaren communicatieadviseur, trainer en coach die graag uw organisatiedoelen helpt realiseren.
  • Dries Steinmeijer is verbonden als senior adviseur. Zijn kennis, ervaring en groot netwerk zijn van grote meerwaarde voor u als opdrachtgever.
  • Huub Muscus is uw eerste aanspreekpunt bij de begeleiding van projecten. Hij is een onvermoeibare organisator en geen vraag is hem teveel.
  • Met Wendy van Oerle, Hank Rijpsma, Nancy van der Donk en Jeroen Kooij kunt u rekenen op vindingrijke concepten, ontwerpen en vormgeving die telkens weten te raken.

Onze ervaring, enthousiasme en de samenwerking met specialistische partners zetten wij graag in om uw organisatie en medewerkers te laten excelleren.

Wilt u graag kennismaken? Het kopje koffie of thee staat al voor u klaar!

Graag tot ziens!
Team Soulid